2 juni 2016

Förebilder, tänkare och citatmaskiner...

Kör några Google-sök på vad följande människor har att säga, ditt liv blir definitivt bättre av det. Jag kan bara önska att vi hade någon liknande dessa personligheter i svensk offentlighet....

George Carlin - en amerikansk stand-up legendar som har fler tänkvärda citat än någon annan i branschen.

Richard Dawkins - engelsk professor/biolog som kanske är världens mest kända förespråkare för ateism och vetenskap, med en hel del humor och enorm vokabulär.

Neil DeGrasse Tyson - amerikansk astrofysiker med många tänkvärda tankar om livet självt.

Bill Burr - min absoluta favoritkomiker med en syn på livet och samhället som stämmer perfekt med min egen. Lägger inga filter emellan och är sjukt rolig.

Stephen Fry - en intellektuell tv-personlighet med ett knivskarpt sinne för vår samtid, och alla engelska hövlighetsfraser man kan tänka sig. Mycket allmänbildad herre.

Ricky Gervais - ännu en favoritkomiker från enkla förhållanden med en vass tunga, som inte böjer sig för varken celebriteter eller Gud själv.

Louis CK - en av vår tids största komiker har en märklig hjärna, som inte sällan spottar ur sig klockrena iakttagelser av omgivningen.

Bill Maher - ännu en tv-personlighet som säger vad han tycker och är något så ovanligt som en liberal ateist från Amerika.

Jim Jefferies - komiker som inte tvekar att med lika enkla som smarta medel såga allt från religion till amerikanska vapenlagar.

Frankie Boyle - skotsk komiker mest känd för ofantligt kränkande skämt, men också ett genuint förakt mot idioter.

David Mitchell - brittisk komiker med en skönt cynisk och folkskygg syn på mänskligheten, toppad med en vokabulär hämtad från brittisk adel.

Joe Rogan - en av podcastvärldens största profiler, frispråkig om det mesta som han är.

Karl Pilkington - anses av jämlikar som lite av en byfåne - men hans simpla tankesätt och totala brist på filter gör att den ena genialiteten avlöser den andra bland resterande dumheter som pågår i den hjärnan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar